Zpřítupněn modul Jak úspěšně studovat!

06.02.2013 08:20

Dnes jsme dokončili práci na hlavní části modulu Jak úspěšně studovat, takže nás poteší, prozkoumáte-li co nejdříve, co jsme pro vás připravili nového :-)

Modul je vhodný nejen pro všechny, kteří cítí potřebu něco změnit, ale i pro vás, kteří si jen chcete ověřit, že váš přístup k životu a učení je nastavený správně. 

 

V modulu naleznete 3 kurzy, které vás provedou důležitými oblastmi života a přípravy do školy. Všechny kurzy jsou nastaveny tak, aby vám pomohli zamyslet se nad svou osobností, stylem života a přípravou do školy a představili cestu, kterou můžete dosáhnout lepších výsledků a cítit se spokojenější a úspěšnější (nikomu z nás asi nevyhovuje, když má neustálé průšvihy, známky ve škole neodpovídají jeho snažení a trápí se, že mu v některých předmětech zase "ujel" vlak)

Nevěříte? Není to žádná věda a naše rady vážně fungují! Mezi "pravdami", které jste už určitě sami poznali (třeba, že když je někdo hladový jako vlk, tak se nedokáže nejlépe koncentrovat), naleznete i nové informace, které vám pomohou lépe porozumět své osobnosti (Kdy je pro mě vhodná doba pro učení? Jaký druh informací vyhovuje nejvíce právě mně?).